Uw specialist in witgoed,

bruingoed & klein huishoudelijk

Van wasmachine, droger, koel- of vrieskast tot

kleine huishoudelijke apparatuur

Niet technisch aangelegd? Wacht met het weggooien van uw defecte wasmachine, wasdroger, koel- of vrieskast of overige apparatuur. Breng uw defecte apparaat naar Elektro van den Berge. Mocht uw apparaat niet meer te herstellen zijn, kies dan uit een ruim aanbod aan machines zowel vrijstaand als inbouw. Bekijk hieronder de andere diensten.

Verkoop witgoed & bruingoed

Een goed werkende wasdroger voor een mooi prijsje? Kom naar de winkel van Elektro van den Berge, specialist in alle soorten witgoed. U hoeft niet bang te zijn dat u een kat in de zak koopt. De machines worden gecheckt voordat ze de winkel verlaten en naar u toe gaan. U gaat met een apparaat naar huis dat aan de kwaliteitseisen voldoet - uiteraard met volledige garantie.

Reparaties witgoed & bruingoed

Een droger die niet meer droogt of een koelkast die niet meer koelt? Elektro van den Berge repareert apparaten van alle merken, zowel vrijstaand als inbouw. Schakel ons in voor reparaties aan uw wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast en vriezer in huis en bedrijf. Elektro van den Berge repareert ook alle merken audioapparatuur en televisies.

Elektrische installaties

Heeft u als bedrijf of particulier hulp nodig bij uw elektrische installaties? Hang niet zelf de klusser uit, maar laat het werk over aan Elektro van den Berge. Wij installeren alles naar uw wens. We zijn opgeleid om zelfstandig en volgens de veiligheidseisen uw installatie te verzorgen. Schakel ons bijvoorbeeld in voor uw elektriciteitsvoorziening. Ook helpen we u bij het installeren van verlichting en bij storingen aan uw elektrische installatie.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van Elektro van den Berge? Neem contact op via het 

contactformulier of bel 0111-641205.